* Zaloguj się   * Zarejestruj się * FAQ    * Szukaj

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: jaki sprzęt polecacie
PostWysłany: Czw 16:55, 13 Maj 2010 
BJJ-0

Dołączenie: Śro 5:41, 05 Maj 2010
Miejscowość: Gdańsk
Skoro już tu jestem, to zadam jeszcze takie ważne dla mnie (a pewnie i dla paru innych) pytanie:

Jaki sprzęt powinno się kupić? Chodzi mi nie o takie sprawy, jak lepsze czy nieco gorsze rękawice, tylko przede wszystkim o sprawy naprawdę życiowe - jak ochraniacze na... wiadomo co, jak butki zapaśnicze (bo widzę, że ich naprawdę potrzebuję). Może jeszcze ochraniacze na zęby przychodzą mi teraz do głowy.

Czyli chodzi o te sprawy - przede wszystkim w każdym razie - które mogą być albo beznadziejne i szkodzić bardziej niż pomagać, albo też super. Albo też mogą być wariacko drogie, lub, będąc podobnej jakości, o wiele tańsze.

Pamiętam, że kiedyś Michał mówił o ochraniaczach na jaja... Papa Shot? Jakoś chyba tak. Ale wtedy nie odczuwałem aż takiej potrzeby luksusów tego rodzaju (naiwnie wierząc, że te z hipermarketu też działają) i nie bardzo miałem forsę.

No a butki do zapasów wydawały mi się do niedawna nieco, jakby to rzec, fanaberią... Do czasu, kiedy sobie poharatałem stopy tak, że to naprawdę utrudnia sparringi i nie chce się goić.

A więc jakie:

1. ochraniacze na szczenę?

2. ochraniacze na jaja?

3. butki zapaśnicze?

4. ciężkie i dobrej jakości skakanki?

5. co tam jeszcze...

Temat postu: Re: jaki sprzęt polecacie
PostWysłany: Czw 20:59, 13 Maj 2010 
Główny Instruktor - Admin
Awatar użytkownika

Dołączenie: Wto 21:09, 29 Sie 2006
Miejscowość: Gdynia
Piotrek, to jest dział ogólny. Pisz w działach zattytuowanych Dla członków klubu, czyli Jeet Kune Do, Brazilian Jiu-Jitsu, MMA, Trening, Po treningu.

Tam będa ludziki odpowiadać...

Takie rzeczy ogólne dotyczące sprzętu w dziale trening. Jest tam też temat o seminarium we wrześniu...

Pozdrawiam

If You put water into the cup, it becames the cup. If You put water into the bottle, it becomes the bottle. If You put water into the tipod, it becames the tipod. Water can flow or crash. Be water my friend...

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość